Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η ανιδιοτελής προσφορά ενός νέου στην ηλικιωμένη γειτόνισσα


Όταν ο ηθοποιός του Ηοllywood Chris Salvatore μετακόμισε απέναντι από την 85χρονη Norma δεν περίμενε, ότι η ζωή του θα άλλαζε προς το καλύτερο.

Η ασυνήθιστη σχέση τους ξεκίνησε με ορισμένα «καλημέρα» και «χαίρετε» από τα παράθυρα της κουζίνας, που έβλεπαν σε μια κοινή αυλή σ’ ένα συγκρότημα διαμερισμάτων. Μετά από εβδομάδες φιλικών χαιρετισμών, ο Salvatore αποφάσισε να χτυπήσει τη πόρτα της γειτόνισσας του.

Αντιλήφθηκε αμέσως πως η Norma ζούσε μόνη της χωρίς να έχει κάποιον συγγενή για την επισκεφθεί.


Η Norma υπέφερε από πολλά προβλήματα υγείας ενώ είχε δώσει και μια δύσκολη μάχη με τη λευχαιμία. Εδώ και 4 χρόνια ο Salvatore φροντίζει την ηλικιωμένη φίλη του: της μαγειρεύει γεύματα, την πηγαίνει σε ραντεβού με γιατρούς και όλα αυτά όχι επειδή έπρεπε, απλά επειδή ήθελε.
Tι έκανε ο Salvatore για να βοηθήσει την ηλικιωμένη φίλη του;

Τελευταία η Norma αρρώστησε σοβαρά και αναγκάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο για 2 μήνες με πνευμονία. Οι γιατροί δεν της έδιναν πολύ χρόνο ζωής, αλλά η Norma αποδείχτηκε μαχητής.
Οι γιατροί δεν της επέτρεπαν να πάει σπίτι. Θα έπρεπε να έχει 24 ώρες το 24ωρο βοήθεια και η ασφάλεια της δεν μπορούσε να καλύψει κάτι τέτοιο. Τότε ο Salvatore αποφάσισε να πει την ιστορία της στα social Media και να συγκεντρώσει χρήματα για να δώσει στην αγαπημένη του κυρία την άνεση που της άξιζε.


Ξεκίνησε μια GoFundMe σελίδα και συγκέντρωσε πάνω από $60.000 και όχι μόνο αυτό. Για να μην μπει η Νοrma σε οίκο ευγηρίας την άφησε να μείνει σπίτι του.
Το απρόσμενο αυτό δίδυμο συνηθίζει να περνά την ώρα του καθισμένο στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση και να πίνει σαμπάνια, που είναι και η αγαπημένη συνήθεια της Norma.


Η Norma λέει πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη που μπόρεσε να βρει ένα φίλο τον οποίο μπορεί να θεωρεί οικογένεια.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου