Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Το νέο viral ναρκωτικό είναι η… σοκολάτα

Το νέο viral ναρκωτικό είναι η… σοκολάτα (Video)


 Ένα νέο viral «ναρκωτικό» έχει κάνει την εμφάνισή του σε πάρτυ και κλάμπ στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και δεν είναι άλλο από τη γνωστή και προσφιλή σε αρκετούς σοκολάτα.
Η νέα τάση αυτή ξεκίνησε από ρέϊβ πάρτυ στο Βερολίνο και γρήγορα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Στα πάρτυ αυτά, που γίνονται κατά τη διάρκεια της μέρας και δεν προσφέρουν αλκόολ, η σοκολάτα ή το κακάο προσφέρονται ως ναρκωτικό σε μορφή ποτού, χαπιού ή και σκόνης. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί ειδική συσκευή για να μπορεί κάποιος να σνιφαρει σκόνη σοκολάτας ή κακάο.

Η σοκολάτα άρχισε να προτιμάται ως ναρκωτικό καθότι αν και έχει αποδειχθεί πως μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα και να προκαλέσει τον ίδιο εθισμό όπως το όπιο, δεν έχει παρενέργειες όπως οι παραισθήσεις μετά την χρήση της όπως τα διαδεδομένα ναρκωτικά.
Πολλοί ισχυρίζονται πως η χρήση της σοκολάτας αποτελεί «εικονικό φάρμακο» κατά της χρήσης των ναρκωτικών καθώς δεν επηρεάζει την εγκεφαλική δραστηριότητα και άρα δεν αποτελεί τυπικά ναρκωτικό. Ωστόσο, οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στα αυξημένα ποσοστά εξάρτησης από τη σοκολάτα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε έξαρση της παχυσαρκίας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου