Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Απλές, φυσικές συνταγές που θα εξαφανίσουν άμεσα τις μυρωδιές από το ψυγείο σας!

Απλές, φυσικές συνταγές που θα εξαφανίσουν άμεσα τις μυρωδιές από το ψυγείο σας!
     Aν το ψυγείο σας μυρίζει έντονα και οι μυρωδιές του δε φεύγουν με τίποτα, τότε καλό θα ήταν να δοκιμάζατε μία από τις παρακάτω φυσικές συνταγές:



1. Ρίχνετε σε ένα μπολ 500 ml καυτό νερό, 150 ml χυμό λεμονιού και 1 κ.σ μαγειρική σόδα. Ανακατεύετε καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Έπειτα βουτάτε μέσα σε αυτό ένα σφουγγάρι και περνάτε με αυτό όλο το ψυγείο. Καθαρίστε με ένα καθαρό πανάκι και είναι... έτοιμο!
2. Κόψτε τρία λεμόνια στη μέση και αφαιρέστε την ψίχα τους. Έπειτα ρίξτε πάνω στη φλούδα τους αρκετό αλάτι (τόσο ώστε να καλυφθεί καλά το καλούπι τους) και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία του ψυγείου. Αφήστε τα στα ράφια για περίπου μια εβδομάδα και έπειτα βγάλτε τα. Το αλάτι θα τραβήξει τις μυρωδιές, ενώ το λεμόνι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας.


 5052-1 l 43d70


3. Πιο απλές λύσεις είναι οι εξής:
- Toποθετήστε σε ένα ράφι του ψυγείου σας ένα φλιτζανάκι καφέ το οποίο πρώτα θα το έχετε γεμίσει με ξίδι, μαγειρική σόδα ή ελληνικό καφέ.
- Τοποθετήστε σε μια γωνιά του ψυγείου σας μια κιμωλία ή ένα κομματάκι κανέλας.
- Κόψτε μερικά φύλλα εφημερίδας και τυλίξτε τις σε μπάλες. Ραντίστε τις με νερό και τοποθετήστε τις στα συρτάρια και τα ράφια σας. Θα απορροφήσουν άμεσα τις μυρωδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου