asximi diathesi deftera
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν αρέσει σε καμία από εμάς. Συνήθως, πηγαίνουμε στη δουλειά με πολύ άσχημη διάθεση και χρειαζόμαστε κάνα δυο μέρες για να «συνέλθουμε». Τελικά, όμως, μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορούμε να βγούμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για να νικήσουμε αυτήν την άσχημη διάθεση και να ξεκινήσουμε όμορφα και παραγωγικά την εβδομάδα μας; Δείτε μερικές ιδέες και εφαρμόστε τες άμεσα.

  • Κατ’ αρχάς, να ξυπνάτε κάθε μέρα την ίδια ώρα, όσο αργά και να πήγατε για ύπνο. Να εφαρμόζετε αυτήν την αρχή ακόμη και τα σαββατοκύριακα. Θα είναι πιο εύκολο για το σώμα σας να προσαρμοστεί σε ένα σταθερό πρόγραμμα και επομένως θα αισθάνεστε πιο όμορφα το πρωί της Δευτέρας.
  • Φτιάξτε ένα «κοκτέιλ» από φρούτα και λαχανικά εποχής καθώς και λίγο γιαούρτι. Αποτελεί το κατάλληλο ξεκίνημα για το στομάχι σας και θα το προετοιμάσει κατάλληλα για την υποδοχή του πρωινού.
  • Μία κούπα καφέ είναι ότι πρέπει για να νικήσετε την άσχημη διάθεση της Δευτέρας. Μην πιείτε όμως καφέ και το απόγευμα. Είναι καλύτερο να προτιμήσετε πράσινο τσάι ή μέντα, τα οποία δεν θα επηρεάσουν τον βραδινό σας ύπνο.
  • Έπειτα, επιλέξτε το κατάλληλο πρωινό. Αποφύγετε τα σιτηρά, τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά τα επίπεδα της γλυκόζης και θα προκαλέσουν κόπωση μέχρι το μεσημέρι. Προτιμήστε τηγανιτά αυγά με αβοκάντο ή ένα πλήρες smoothie.treksimo
  • Προσπαθήστε να κάνετε γυμναστική πριν φύγετε για τη δουλειά. Αν και είναι πολύ δύσκολο, τα αποτελέσματα θα σας φέρουν πολύ μεγάλη ικανοποίηση.
  • Να πίνετε πολύ νερό! Όσες φορές και αν έχουμε ακούσει αυτήν τη συμβουλή, ποτέ δεν πίνουμε αρκετό νερό. Αν πίνετε δύο με δυόμιση λίτρα νερό την ημέρα, θα νιώθετε γεμάτες ενέργεια και το αίσθημα της κόπωσης θα φύγει, ακόμη και το πρωί της Δευτέρας!
Βρείτε λοιπόν τρόπους ώστε να απολαμβάνετε την εβδομάδα από το ξεκίνημά της και δεν θα το μετανιώσετε!
πηγή