Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Διατηρήστε την μπανιέρα σας πεντακάθαρη για μέρες με τα 4 αυτά tips

     Αν ο νους σας πάει σε κόπο και χαμένη ώρα, κάνετε μεγάλο λάθος

Διατηρήστε την μπανιέρα σας πεντακάθαρη για μέρες με τα 4 αυτά tips
Γράφει η Γωγώ Φούντα
Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καθαρίζεις την μπανιέρα σου και έπειτα από λίγη ώρα να είναι και πάλι χάλια, προκαλώντας σου στενοχώρια, και κυρίως απελπισία για το χαμένο κόπο σου! Εμείς λοιπόν, επειδή έχουμε βρεθεί πολλές φορές στη θέση σας και επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι το τρίψιμο 2 φορές την εβδομάδα, δεν είναι και το καλύτερό σας, σας έχουμε κάποια πολύ βασικά, και κυρίως πολύ εύκολα tips προκειμένου η μπανιέρα σας να αστράφτει για πολύ περισσότερο, και τα χεράκια σας να παραμείνουν απαλά και ξεκούραστα.


1. Σκεπάστε το τηλέφωνο του ντους με μία σακούλα γεμάτη ξύδι και δέστε προσεκτικά ωστε η σακούλα να παραμείνει στη θέση της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχοινί, ή ένα ανθεκτικό λαστιχάκι. Αφήστε την... ιδιαίτερη αυτή κατασκευή όλη νύχτα, και το επόμενο πρωί, θα μπορείτε να βλέπετε ακόμη και το είδωλό σας στην επιφάνεια.
2. Αφήστε την κουρτίνα σας για λίγες ώρες μέσα σε αλμυρό νερό. Στη συνέχεια, αφού στεγνώσει, απλά ξανακρεμάστε τη. Το αλάτι έχει μία χημική ουσία που προστατεύει τα πράγματα από την μούχλα.
3. Κόψτε τις άκρες της κουρτίνας σας σε οβάλ σχήμα. Με τον τρόπο αυτό, το νερό θα κυλάει πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να μην μένει πάνω στην κουρτίνα και να την καταστρέφει.
4. Αφήστε ένα σφουγγαράκι κουζίνας και λίγο απορρυπαντικό πιάτων σε ένα από τα ράφια της μπανιέρας σας, ώστε να τα βλέπετε μονίμως μπροστά σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσουμε κάτι όταν το βλέπουμε μπροστά μας. Οπότε μόλις τελειώσετε το μπανάκι σας, περάστε και ένα χεράκι τις επιφάνειες.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου