Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Το βίντεο που συγκίνησε το Ιντερνετ και έδωσε το.. παρασύνθημα: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη Πηγή: Το βίντεο που συγκίνησε το Ιντερνετ και έδωσε το.. παρασύνθημα: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη



Eνα βίντεο γεμάτο... συναίσθημα, που αποδεικνύει ότι σε μια εποχή που η ανθρωπιά θεωρείται ότι σιγά-σιγά εκλείπει, υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις, κάνει το γύρο του Διαδίκτυο και δίνει το σύνθημα σε όλους μας: Κάνε κι εσύ μια καλή πράξη, δεν κοστίζει τίποτα και σε γεμίζει με απίστευτα συναισθήματα.
Ενας περαστικός πιάνει από το χέρι μια... απελπισμένη ηλικιωμένη γυναίκα για να περάσουν μαζί το δρόμο, ένας άλλος, παραμερίζοντας τον κίνδυνο, βοηθά έναν τετραπληγικό να σηκωθεί από το οδόστρωμα όπου έχει πέσει στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο, ενώ δίπλα τους περνούν αυτοκίνητα με μεγάλες ταχύτητες, ένας άλλος καθαρίζει τα φώτα του μπροστινού αυτοκινήτου από τα χιόνια και άλλες τέτοιες καλές πράξεις, περιέχονται στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο θέλει να περάσε το μήνυμα πως... αξίζει κανείς να την κάνει την καλή την πράξη.
Δείτε στη συνέχεια το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου