Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό


Το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη (Ε.ΡΩ.), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, και η τηλεόραση του Αχελώου, με έδρα το Αγρίνιο, ολοκλήρωσαν την παραγωγή ενός οπτικοακουστικού δίσκου, που περιλαμβάνει τον Βίο, τις Διδαχές, τις Επιστολές και τις Προφητείες του ΕΘΝΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.
Η μεγάλη αυτή παραγωγή αποτελεί την πρώτη επιστημονική προπαραγγείλετεσπάθεια οπτικοακουστικής καταγραφής του έργου και της δράσης του Αγίου Κοσμά. Αποτελείται από οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και σπάνιες εικόνες και φωτογραφίες από τις πόλεις και επαρχίες που έζησε και έδρασε ο Άγιος. (Μακεδονία, Θεσσαλία, Αιτωλία, Ακαρνανία, Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Κεφαλληνία, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Β. Ήπειρο κ.α.).
Ο παραπάνω οπτικοακουστικός δίσκος (σε μορφή DVD και CD) θα κυκλοφορεί σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα, σε καλαίσθητη κασετίνα και διανέμεται δωρεάν.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είναι ο μεγαλύτερος μετά την Άλωση Έλληνας και πατέρας του νεοελληνικού Έθνους. Η μεγαλύτερη θρησκευτική και εθνική προσωπικότητα της εποχής της Τουρκοκρατίας. Ιεραπόστολος και συγχρόνως Εθναπόστολος. Η φωνή της Ορθοδοξίας. Ο πνευματοφόρος άνδρας, ο αγιορείτης μοναχός, ο μεγάλος Διδάχος και εκφραστής της Ορθοδόξου Ρωμηοσύνης. Ο αναγεννητής του ορθοδόξου λαού.
Για να προμηθευτείτε το έργο αυτό τηλεφωνείστε στο 2310 55 22 07 ή στείλτε email στο contact@enromiosini.gr
Το σχετικό βίντεο βρίσκεται σε διάφορες θέσεις και στο διαδίκτυο όπου και μμπορείτε να το δείτε. Στη συνέχεια για διευκόλυνση των αναγνωστών δίνουμε τα link για το πρώτο και για το δεύτερο μέρος.

Δείτε εδώ το βίντεο
Ο Εθναπόστολος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου